Polityka prywatności

Zgadzam się na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres e-mail informacji handlowych od Lokaty Ziemskie zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zgodę na przetwarzanie danych osobowych można wycofać w każdym czasie. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, które dobrowolnie podaję w powyższym formularzu. Jestem świadomy, że administratorem danych osobowych, które podaję powyżej są Lokaty Ziemskie Sp. z o.o. przy ul. Ludwika Waryńskiego 3A, 00-645 Warszawa oraz że posiadam prawo do dostępu i poprawiania moich danych osobowych. Dane osobowe przekazuję w celach marketingowych i profilowania zgodnie z polityką prywatności. Jestem świadomy prawa żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych oraz prawa wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych.

Oświadczam, że zapoznałem/łam się z polityką prywatności.

Chcesz dowiedzieć się więcej?

Zostaw nam swój kontakt

Dziękujemy za pozostawienie swojego kontaktu. W ciągu 48 godzin zadzwonimy do Ciebie, aby zapytać o Twoje oczekiwania dotyczące działki na Warmii i Mazurach. Zadamy Ci kilka pytań, by dowiedzieć się na czym najbardziej Ci zależy i pomóc Ci znaleźć wymarzoną działkę z dostępem do jeziora.

We have exclusive properties just for you, Leave your details and we'll talk soon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore ellt dolore.